b 71 Uge 14 (04.04. – 10.04)

Efter en uge med mange aktiviteter ser vi frem til en uge med træning til de normale tider. Skulle der være nogle nye, som har lyst til at prøve at være med til træningerne, er de meget velkomne. Vi er så småt ved at bygge op til den kommende sæson.

  • Lørdag 12.30 U 12 GP stævne i Egaa Gymnasium
  • Søndag 09.45 U 14 GP stævne i VRI Hal 2      Afbud fra B 71, – kan ikke stille et hold.

Søndag havde vi GP for U 16. I kan se resultaterne, når I klikker ind på uge 12. Sidste kamp var serie 1 mod Thisted. Det blev en meget spændende kamp, der i sidste periode blev afgjort til B 71’s fordel. Nu mangler vi kun 1 kamp i serie 1, nemlig den udsatte kamp mellem Ringkøbing og B 71 2.

Generalforsamlingen, den 31 marts, var velbesøgt. Startede med spisning og derefter afvikling af dagsordenen. Steen Bolvig valgtes til dirigent. Formand Maltes beretning, der behandlede mange ting om årets gang i klubben, blev godkendt med applaud. Ligeså regnskabet, der viste et beskedent overskud. Budgettet for 2016 blev vedtaget.

Kontingent for den kommende sæson blev vedtaget med en justering for seniorerne. Hvis de hjælper ved nogle af Kulturperlens arrangementer reduceres deres kontingent herefter, dog højest med 250 kr. pr. gang og højest 500 kr.

Bestyrelsen ser herefter således ud:

Malte Bolvig                ikke på valg
Henrik Blæsbjerg        genvalg
Mark Howett              ikke på valg
Jane K. Christensen   nyvalgt
Viggo Pedersen          ikke på valg.
Bestyrelsen konstituerer sig på et kommende møde i april.
Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*