B 71 Uge 3 (15.01. – 21.01.)

Så blev der afviklet 2 GP stævner i den nys afvigte weekend.

  • Lørdag spillede U16 i Vejen Idrætscenter 2 kampe: Vandt 1 og tabte 1. Snævert. B 71 blev i stillingen nr. 1. Flot. Men lang tur, hvilket skal gentages den 3. februar, hvor det næste GP stævne også afvikles.
  • Søndag spillede U 12 GP stævne i VRI hallerne, hal 2. Her kom de under et voldsom pres og tabte begge deres kampe. Alligevel holdt spillerne og træner Simon humøret højt. Vi rejser os igen ved næste GP stævne i Odense, hvilket finder sted lørdag, den 3. februar.

Træningen er normal i denne uge. Men for seniorernes vedkommende er der træningskamp tirsdag aften kl. 19.15 mod HGF. Her kommer en masse elever fra Ho. Gymnasium med deres idrætslærer i Stadionhallen og overværer kampen. En del af deres idrætsundervisning.

  • Det blev en god aften i Stadionhallen med mange studerende fra HO. Gymnasium på besøg. B 71 vandt i en ganske velspillet kamp med 79-56. Dommere og dommerbord klarede opgaverne flot. I pausen var formand Malte og dommer Bo klar til at svare på spørgsmål fra elever og lærere. Herning takkede også for en god kamp. Måske får vi nogle damer på besøg for at træne i stadionhallen. De bliver tilbudt gratis træning resten af sæsonen.
  • Lørdag kl. 15.00 Serie 1  Thisted vs B 71 i Thyhallen   Resultat 56 – 102

Ellers er alle velkomne i Stadionhallen, hvor spraymalingplanchen fra Streetbasket i august nu er hængt op takket være eksperthjælp af Per Klit og hjælp af nogle spillere.

Udgivet i Ikke kategoriseret