B 71 Uge 38 (17.09. – 23.09.)

Efteråret nærmer sig med regn og blæst, men i denne uge skulle vi få måske en “Indian Summerdag”, – vi får se. Men ellers fortsætter den gode træning i Stadionhallen, hvor vi har god opbakning af trænere og spillere. Vi har altid plads til flere.

Man har haft gratis træning fra start og indtil den 14. september. Nu går kassereren i gang med at udskrive regninger på årskontingentet på de tilmeldte. Fremover er der kun lejlighed til at træne et par gange uden tilmelding. Henvend jer til træneren/bestyrelsen, hvis noget forekommer uklart.

Torsdag, den 13. september afvikledes Dysten på kasernearealet. For første gang i min tid i B 71 var klubben ikke inviteret. Det skyldes, at kasernen har svært ved at finde basketballspillere i det nye indkaldte mandskab. Alligevel løb byen samlet med sejren.

Ved mødet i Kulturperlen blev vi orienteret om næste sæsons koncerter mm. Den nuværende sæson er blevet afsluttet med et fint økonomisk resultat. Til glæde for de 5 klubber, der danner Kulturperlen. Nu går man i gang med byggeri/forbedringer omkring scenen og pladsen ved Det Gule Hus. Det bliver spændende.

Vi har tilmeldt U 11 og U 15 i grandprix. Serie 1 har vi tilmeldt 2 hold B 71 1 og B 71 2. Turneringen starter i oktober. Kampplan forventes offentliggjort i nær fremtid. Opdateringer sendes til spillerne og trænerne på mails.

Udgivet i Ikke kategoriseret