B 71 Uge 41 (07.10. – 13.10.)

B 71 var søndag vært for et hjemmestævne i Stadionhallen, hvor vi startede med et GP U 13 stævne. Desværre stillede Lystrup ikke op. Vi havde ikke viden om et afbud, som blev overgivet os fra Hadstens Coach. Han havde læst det på en app. Men ellers forløb de 3 kampe ganske godt. B 71 var ikke dominerende, men såvel spillere som trænere og publikum støttede godt op om stævnet. B 71 vandt da også 2 perioder. Man fik også gode input til de næste træninger. Dejligt med god indsats.

14.30 spillede 3. div. mod AGF 2 en ganske medrivende kamp. Den sluttede med sejr til B 71, 71-67, men ellers havde vi haltet bagefter hele kampen mod et meget velspillende Århushold. Men en flot slutspurt i 4. periode med 3-pointsscoringer og særdeles højt tempo ændrede udfaldet. Flot kæmpet af vore spillere og coach.

Lørdag var Serie 1 i Ålborg, hvor de mødte ABK 3, der viste sig at være særdeles stærkt spillende. Nogle af vore spillere kunne i går fortælle om et stort nederlag, men ellers en god tur til Hasseris Gymnasium.

I denne uge er der normal træning og ligeledes i næste uge. I efterårsferien har vi således helt normal træning. Skulle man have et par feriegæster skal de være velkomne til at deltage.

Næste gang vore hold skal i kamp er søndag, den 27. oktober, hvor vi er vært for GP U 11 stævne og har samme dag 3. div. og serie 1. Vi ser frem til stævnet og håber på mange gode hjælpere.

Udgivet i Ikke kategoriseret