B 71 Uge 48 (26.11. – 02.12.)

Denne uge er anderledes, men normal træning tirsdag, den 27. november. Til gengæld er træningen for alle torsdag, den 29. november aflyst. Årsagen er en forestilling i Stadionhallen med vore U 15 drenge og Den Kongelige Ballets dansere.

B 71, Holstebro Basketball, har et samarbejde med den Kongelige Ballet. Vi har haft seks U 15 og U 17 spillere i København, hvor de øvede med balletskolen. En stor oplevelse for alle. Siden er der arbejdet videre på eventen i Uge 48. Her er der et stort program iværksat, så det hele kan blive til en forestilling i Stadionhallen torsdag, den 29. november.Se nedenstående

Basketballet!?! De sejeste Basket drenge fra Holstebro har sagt ja til at lave en optræden sammen med 8. og 9. klasserne fra Det Kongelige Teaters balletskole. Torsdag 29.Nov. kl.19.30 i Stadionhallen Og DU er inviteret til at opleve denne “once in a life time” sammensætning af Basket og Ballet. For at komme på gæstelisten – Helt GRATIS- skal du blot skrive hvor mange i kommer på en mail til kglplus@kglteater.dk. I emnefeltet skal du skrive Basket og Ballet. Vi glæder os til at se jer

Det vil glæde os, at I tilmelder jer arrangementet. Det gøres som anvist i ovenstående. Skulle det være lettere, kan I også tilmelde jer ved mig viggopedersen@mvb.net eller 30 64 36 51 gerne hurtigt, da vi ved en mindre misforståelse er sent ude. Tag gerne hele familien med. Det er gratis.

Kom og deltag, så de unge aktører føler opbakning.

Så løb arrangementet af stabelen. Ca. 50 gæster mødte op for at se vore unge basketspillere optræde sammen med Balletten B. Vi fik en god oplevelse med det indøvede program. Vore spillere kunne ballettrin  og holdninger, og balletdanserne kunne også ramme basketballkurvene. Efter optræden høstede de medvirkende et langt og fortjent bifald. Fra B 71 skal der lyde en stor tak til balletskolens instruktører og til vores nære samarbejdspartner Line Jensen fra balletten. Også TV skal have tak i lighed med Dagbladet.

I denne uge har vi følgende kampe:

søndag U 11 GP i Stadionhallen start kl. 10.00 – 13.00

Søndag Senior i Stadionhallen kl. 15.00 B 71 vs Thisted

Søndag U 15 GP i Vejby Risskov Hallen fra kl. 14.00 – 18.30

 

Udgivet i Ikke kategoriseret