B 71 Uge 49 (03.12. – 09.12.)

I denne uge er der normal træning tirsdag for alle grupper. Torsdag er der normal træning for ungdommen, men fra kl. 19.00 er der opvarmning og klargøring til Serie 1 kamp mellem B 71 og Ringkøbing. Kampplan er udsendt til officials.

Ellers er det ugen derpå, hvor B 71 og Den Kongelige Ballet var sammen om en forestilling i Stadionhallen. Det forløb godt. Såvel Dagbladet som TV MV var tilstede og lavede gode indslag. Klubben er stolt af vore medvirkende TV-stars.

I den netop overståede weekend har vi haft et vellykket GP-stævne i Stadionhallen. Det startede kl. 10.00 og de 3 deltagende hold var færdige ca. 12.45. Kl. 15.00 spillede B 71 vs Thisted. Resultaterne kan ses på DBBF’s hjemmeside. Vores U 15 spillede GP stævne i Vejlby Risskovhallen. Vaseq var med som coach, da Mikkel var engageret i Stadionhallen. Se resultaterne på DBBF’s hjemmeside.

Torsdag aften har vi serie 1 kamp i Stadionhallen og søndag er U 13 i Hjallerup til GP stævne.

Og så forbereder vi invitation til Juleafslutning i Stadionhallen torsdag, den 20. december med aktiviteter i hallen og senere julehygge i Pejsestuen. Forældre til ungdomsspillere er meget velkomne.

Udgivet i Ikke kategoriseret