B 71 Uge 50 (10.12. – 18.12.)

Så er vi uge 50, hvor træningen kører til normale tider. Det er en glæde at komme i Stadionhallen og se opbakningen til træningen. Det skyldes spillere og ikke mindst trænerne, der har gode tiltag og variationer i træningspassene.

Sidste søndag var U 13 på en lang tur til Klokkehallen i Hjallerup. 2 biler, 5 spillere og 1 træner. Efter forlydender var det gode kampe, hvor spillerne kæmpede sig til nogle periodesejre. Men samlet sluttede på 4. pladsen.

Samme dag var serie 1 B 71 – 2 i Herning, hvor de mødte et stærkt hold, men det var først i sidste periode, at hjemmeholdet afgørende løb fra B 71 og dermed vandt kampen.

På lørdag skal B 71 2 ude møde Thisted i Thyhallen. Træneren sætter holdet og arrangerer biler. Husk at give besked torsdag ved træningen. Og husk spillesæt, der står i rekvisitrummet…

Og husk træningen i næste uge, hvor vi torsdag slutter af med boldspil for alle i hallen fra kl. 17.00 og senere hygge i Pejsestuen. Invitationen er udsendt og man skal bare møde op. Der skal nok være æbleskiver og saftevand til alle. Også til forældre og små søskende til ungdomsspillerne. Bak op om arrangementet.

Træningen starter igen den 3. januar 2019

Udgivet i Ikke kategoriseret