B 71 Uge 13 (26.03. – 01.04.)

Så er der påskeferie i Skolerne, hvor der så bliver stor aktivitet med Påskecuppen i håndbold. Brug af alle haller til håndboldkampe og skoler til indkvartering.

Det betyder, at B 71 træner helt normalt tirsdag i denne uge. Torsdag er træningen aflyst af ovenstående grund.

Ingen kampe inden søndag, den 8. april, hvor B 71 er vært for et U14 GP stævne sluttende af med serie 1 kamp mod Thisted kl. 16.00.

Generalforsamlingen i sidste uge forløb planmæssigt med en headhuntet dirigent, Bent Jensen. Tak for det. Vi startede med spisning, pizza og sodavand. Ca. 18.30 gik generalforsamlingen i gang. Punkterne blev gennemarbejdet og Formandens beretning blev konkret og omfattende mange ting. Klubben kører godt og er åben for nye initiativer. Regnskabet blev fremlagt og godkendt. Henrik Blæsbjerg tog referat. Nyvalgt til B 71’s bestyrelse blev Mads W. Poulsen. Han afløste Henrik Blæsbjerg, der ønskede at træde ud af bestyrelsen. Tak for din store indsats og tak for, at du stadig er med på Slagterigrunden og Streetbasketudvalget. Karen Ashton blev genvalgt. Sliderpokalen blev tildelt Isaac Rafn Bækgaard for stor indsats i den indeværende sæson.

Vi var 20 deltagere. Tak for god hjælp af Mette, der servicerede os fra køkkenet.

God påske til alle.

Udgivet i Ikke kategoriseret