B 71 Uge 17 (23.04. – 29.04)

Lidt forsinket kommer her om denne uges begivenheder.

Tirsdag havde vi afslutning på sæson. En velbesøgt begivenhed, der blev indledt i hallen med spil på mange måder afviklet af Malte med god hjælp fra øvrige trænere. Der blev gået til den på tværs af alder og færdigheder. Rigtig god stemning hos deltagerne og nogle forældre. Man glemte at drikke den fremstillede kaffe, hvortil der var småkager….

Kl. 19 begyndte de første spillere at komme i Pejsestuen, hvor pizzaen fra Valhalla var velduftende. Efter at have forsynet sig med drikkevarer blev der sagt “værsgo”. Bordene kom op i rækkefølge og hver fik en pizza, – og da den var omsat, var der ny runde. De 6 store King Kong pizzaer slog til, og alle blev mætte. Derefter fik formand Malte ordet til en kort orientering om sæsonen. Herefter havde trænerne ordet, hvor de takkede for en god sæson.

Trænerne blev herefter kaldt op foran gæsterne. Her blev de beæret med et gavekort til Sport Master, 500 kr. Flotte klapsalver fra holdene. Khalid og Mikkel var desværre ikke tilstede, men har fået gavekortene siden. Overrækkeren af gavekortene glemte desværre at kalde AC op på rækken af trænere. Har siden undskyldt forglemmelsen og givet gavekortet til AC. Det kan kun skyldes den høje alder hos tovholderen i Pejsestuen.

Herefter var der 6 lotterispil med vindere på 1 række og derefter pladen fuld. Som tidligere var interessen for at vinde stor. Ca. 21 var seancen slut. Nogle havde gevinster med derfra og andre gik tomhændet, men alle havde haft det hyggeligt.

Stor tak til den afgåede næstformand, Henrik Blæsbjerg, for utrolig stor hjælp med alt det praktiske. Godt Henrik har stillet sig til rådighed for B 71, når der sker nogle events. Bla. Kulturperlens onsdagsarrangementer samt Basket på Slagterigrunden.

Ligeså en stor tak til halinspektør, Mette Jensen, for god opbakning ved køkkenet og også for hendes stillen sig til rådighed, når vi skal i hallen for at hente glemte spillesæt mm. Hun har fået en lille gave herfor.

Træningen torsdag aften er den sidste, men pga. U16, der skal spille GP i Randers lørdag, den 5. maj, er der booket træningstid fra 18-19 i næste uge.

Og så vandt serie 1 den udsatte kamp i Ringkøbing onsdag aften med cifrene 79 – 34. dvs. at B 71 bliver tilbudt en plads i 3. division i næste sæson.

Udgivet i Ikke kategoriseret