B 71 Uge 18. (02.05. – 08.05.)

Torsdag i sidste uge havde vi en flot afslutning i hallen og Pejsestuen. Malte forestod aktiviteterne i hallen, hvor rigtig mange af vore spillere og forældre var mødt op. Der blev spillet med forskellige hold, hvor der var spillere af alle aldre. Tak for god opbakning.

Der var kaffe til forældrene sat på borde i hallen af vores altid hjælpsomme halbestyrer, Jette.

Fra kl. 19.00 var der spisning af store pizzaer fra Valhalla. Der var god appetit, men mad nok til de 63 fremmødte. Det var lige hvad Pejsestuen kunne rumme.

Mark havde fundet kanalen, hvor Horsens og Bakken Bears spillede finale. Flot. Formanden sagde nogle relevante ting til forsamlingen, hvor han bla. takkede for god opbakning i den forgangne sæson, der fortsætter her i maj om tirsdagene kl. 17-20. Herefter blev der overrakt gavekort fra Sportsmaster til vore trænere. Aftenen sluttede med bankospil, der ser ud til at være en god aktivitet. Mange præmier blev vundet af forskellige deltagere. sådan.

Der var også gaver til Jette og Hanne, Halbestyrer og assistent for denne.

Træning i maj tirsdage 17-20. 03., 10., 17., 24. og 31. Alle er velkomne.

Husk også at tilmelde hold til streetbasket foran storskærmen lørdag, den 11. juni fra kl. 10.00. Invitationen kommer snarest på hjemmesiden og facebook. Vi håber på jeres opbakning.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*