B 71 Uge 34 (19.08. – 25.08.)

Godt basketball er en indendørs sport. Det har været en særdeles våd uge. Godt til haverne, men skidt for landmændene, der higer efter tørt vejr, så høsten kan blive bjerget.

Træningen i den nye sæson startede fint med kendte spillere fra sidste sæson og nye, som gerne vil afprøve om sporten er noget for dem. Thomas, Gustav og Hjalte var klar til at modtage den store flok spillere U7 – U 13. Vi talte over 20 stk. U 15 blev modtaget af Mikkel og Benjamin, – ikke så mange, men flere er på vej. Seniortræningen talte 19 spillere, Malte var klar til træningen,  så der bliver gang i den. Vi har tilmeldt 3. division og serie 1.. Vi kan modtage mange flere spillere i alle grupper, så spred budskabet.

Bestyrelsen var klar til at tage imod og vise nye spillere hen, hvor de skulle træne med. Der blev også tid til en kop kaffe til forældrene.

I denne uge fortsætter træningen til de fastsatte tider. Husk træningen starter tirsdage kl. 17.00 og torsdage kl. 18.00. Se træningstiderne for de enkelte grupper her på hjemmesiden.

Torsdag er der møde i Kulturperlen, hvor Per Klit og Viggo repræsenterer B 71. Husk at støtte op hjælp til onsdag, den 4. september. Tilmeld dig på 30 64 36 51, hvor du kan høre nærmere om tider og kunstnere.

Bestyrelsen er altid klar til at fortælle om træning, begivenheder mm.

 

Udgivet i Ikke kategoriseret