B 71 Uge 35 (29.08. – 04.09.)

I denne uge fortsætter træningen i Stadionhallen, hvor nye interesserede spillere er velkomne. Vi har nu et pænt antal spillere, men har altid plads til flere.

Torsdagscafeen er kommet godt i gang. Tovholder Jane modtager bestillinger og penge tirsdage. Så er det bestilte klar torsdag. Sådan.

Lørdag har vil tilmeldt 3 af vore unge trænere til kursus i Lemvig. Her vil de blive opgraderet i viden og få masser af input til deres træningsprogrammer. Klubben betragter det som en god investering. Trænerne får ved kursus gennemførelsen udstedt trænerlicens for 2 år. Licenser for trænere er en vigtig fremtidsinvestering.

Torsdag, den 15. september skal B 71 have den årlige dyst mod soldaterne på kasernen. Malte vil stille med et pænt antal kæmpere. Ved afslutning er der præmieoverrækkelser til alle vindere, hvorefter vi går i kantinerne og bliver beværtet med lidt mad og drikke.

Onsdag, den 7. september skal vi have samlet et pænt antal hjælpere til Kulturperlens sidste arrangement i år. Tilmelding til Viggo. Ham møder I i Stadionhallen.

Husk i øvrigt at få udfyldt og afleveret tilmeldingsblanketter.

 

Udgivet i Ikke kategoriseret