B 71 Uge 47 (20.11. – 26.11.)

Det mørkner hurtigt her i november, men B 71 kører fint videre til træning og kampe. I den nys overståede weekend sejrede vort serie 1 hold over Bj. Bro med pæne cifre og bragte sig herved i toppen af serie 1. Det var et topbrag, der blev fint ledet af Bo Højland og Oliver Bruun. Malte coachede spillerne, og spillerne kæmpede en vis del ud af bukserne. Dommerbordet var ramt af afbud/udeblivelser, men heldigvis kunne Niels Brøker og Khalid Absiye træde til og hjælpe, indtil andre kunne tage over. Ikke en rar situation for den stævneansvarlige.

I denne uge trænes til normale tider. Heldigvis bruges Stadionhallen ikke til kommunevalget. Og i den kommende tid vil der være flere kampe. Se nedenstående:

  • lørdag   Serie 1 kl. 13.30 Skive – B 71       Udsat på foranledning af B 71
  • lørdag   U 12 Grandprix i Horsens 11.00 – 14.00
  • søndag U 16 Grandprix i Vejle 10.00 – 14.30

Husk at stille holdene i god tid og træffe aftaler om kørsel.

Søndag slutter B 71’s tilsyn med My Playground ude på slagterigrunden. Tak til Henrik, Mark, Anders og Der Alte. De har tjent en god skilling til klubben for deres indsats.

B 71 deltager ikke i Skoletilsyn ved Limfjordscup i juleferien. Ingen tilmeldte sig forespørgslen fra Viggo. Det er første gang i mange år, hvor vi ikke kan stille hjælpere. Her har vi tjent gode penge til vores klub.

Udgivet i Ikke kategoriseret